Restorant Vellezerit "Shaholli".Themeluar në 2003 dhe e lokalizuar në një nga vendet me pamjen panoramike më të bukur në qytetin e Korçës


Kuzhine tradicionale dhe Greke eshte specialiteti i restorantit tone dhe ne ofrojme pjatat me speciale per kedo qe kerkon me te miren...


Ju garanton-guzhine profesionale ambjente bashkohore staf i kualifikuar eksperience 12 vjecare  cilesi e garantuar stil unik...